Restaurant
SCRIE SLOGANUL AICI
Copyright © 2013 Numele tău • Toate drepturile rezervate • Contact
Imagine Imagine Imagine
PLATOUL CU BUNATATIACASAGALERIE FOTOPOZE BUCATARIPOZE PREPARATESERVICIIINCHIRIEM BUCATARIINCHIRIEM OSPATARISERVICII DE CATERINGPERSONAL SPALAT VASEoferteCONTACTOFERTA DE PRETSONDAJ WEB SITE
inchiriem bucatari.jpg
star cooking events este solutia...
inchiriem bucatari ospatari si barmani
jhgcgh.jpg nb vvnm.jpg
0761133440
0751133440
telefon.gif DateFull_225x590.jpg
Cooking events inchiriaza barmani in toata tara. Echipa noastra este formata din barmani profesionisti, alesi in baza unor referinte solide, cu o tinuta impecabila, ce stapanesc arta preparari si care se remarca prin rafinament, dand o nota de eleganta locatiei aleasa de dumneavoastra
Suntem pregatiti intotdeauna sa raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra.Scopul nostru este acela de a ne chema din nou, sau sa ne recomandati si cunostiintelor dvs. de calitatea serviciilor oferite.
Serviciile de Bar & Cocktails sunt extraordinar de apreciate la evenimente, clientii solicitandu-ne la cele mai diverse petreceri. Fie ca este vorba de nunta, evenimente corporate, petreceri private sau receptii, punem mereu la dispozitie reteta” perfecta pentru un efect special.
Cooking events si-a format o echipa de profesionisti unde comunicarea si respectul reciproc sunt principalele reguli de etica si vedem in asta cea mai buna varianta de a ne atinge obiectivul de maxima satisfactie a clientului.
Pentru mai multe detali ne puteti contacta
Inchiriem Barmani